Jannies Rollinger

Gæstebog

Skrevet af Louise Nors, d. 23-01-2020

Vi er simpelthen så glade for Jannie! Det er med ro i sindet, at vi afleverer vores Johanne. Vi kan se, at Johanne er fuldstændig tryg ved Jannie, og virkelig nyder godt af samværet med de øvrige børn.
Jannie sørger for, at der både sker en masse indenfor og udenfor, så børnene hele tiden bliver aktiveret og udfordret. Samtidig er der også plads til ro og fordybelse ved fx et puslespil.
Jannie er enormt god til at læse signalerne fra børnene, og kender dem nærmest lige så godt, som vi gør. Det giver os forældre ro, særligt når Johanne hellere vil lege videre end med hjem, er det et godt tegn.
Det er også rigtig rart at få billeder eller små beskeder på telefonen, så vi kan følge med i de sjove oplevelser børnene får i løbet af dagen.
Vi kan kun give vores varmeste anbefaling af Jannie og hendes varme dejlige hjem.

E-mail:

Lrn.nors

@gmail.com

Skrevet af Mette og Morten, d. 30-09-2019

Tak for din pasning af vores 2 poder, du gør det fantastisk godt, vi siger mange tak for din hjælp!

E-mail:

Hjemmeside:

@slikker.dk

mette

Skrevet af Malene Sylvest-Andreasen, d. 17-03-2014

Vi nyder at aflevere vores dreng hos Jannie hver morgen og det er tydeligt at han er glad for at være der.. det er et dejligt og ordentligt hjem at komme i og Jannie går meget op i børnenes trivsel og er altid klar til at hjælpe med faglig viden omkring evt. problemstillinger med barnet...
Jannie gør også meget ud af at planlægge ferier og fridage så det er hensigtsmæssigt for alle og man ved det altid i god tid hvis hun holder en feriedag.
Derudover har Jannie en rigtig dejlig familie, hendes to store børn og hendes mand Jeppe nyder også at ha de små i huset kan man se..
Og så er det så hyggeligt at modtage billeder på telefonen i ny og næ når man er på arbejde, af sit barn i færd med hvad de nu lige har gang i... :-)
Så vi kan varmt anbefale Jannies dagpleje.

E-mail:

@gmail.com

malene.sylvest

Skrevet af Mathilde Franck, d. 06-03-2014

Kan varmt anbefale Jannies dagpleje! Er virkelig dejligt som mor, at se hvordan min dreng trives og udvikler sig dag for dag. En dag vi var på vej hjem, går Sebastian med mor og far i hånden. Pludselig giver han slip og løber tilbage for at give Jannie en kæmpe krammer inden der er weekend. Det siger alt :-) derudover er det skønt i en travl arbejdsdag, pludseligt at modtage et billede af sin søn og hvad de nu lige laver. Hilsen en tilfreds mor og far.

E-mail:

@gmail.com

M.franck1984